Nosit tak drahý telefon, jakým je iPhone 12, úplně bez obalu je skutečně nerozumné. Na druhou stranu většina majitelů nechce luxusní design svého iPhonu zkazit neforemným pouzdrem. Rozumným kompromisem může být kožený obal ALTER, v němž můžete telefon uchovávat, když ho nepoužíváte.

kožený obal na iPhone 12

kožený obal na iPhone 12 Pro Max

Kožený obal na iPhone 12 působí luxusně, takže nedegraduje luxus telefonu, jakým je iPhone 12, zároveň ho účinně chrání před poškrábáním. Problém je, že sehnat kožené pouzdro pro iPhone 12 je docela oříšek. Tedy dokud nepoznáte naši firmu Voyage.

Česká kožená pouzdra Voyage na iPhone i MacBook

Ve stejné situaci kdysi stáli my. Sháněli jsme kvalitní kožené pouzdro na iPhone a také nemohli najít to správné. Proto se rozhodli, že přijdeme s vlastním řešením. Naše firma Voyage vytváří kožená pouzdra přímo v Praze.

kožený obal na iPhone 12 Pro

Obal ALTER neslouží jen jako obal na telefon, pojme také hotovost a platební karty, zároveň se myslí na nabíjení – obal má dole otvor na nabíjecí kabel. Kromě toho je možné obal s peněženkou pro iPhone 12 obohatit o vyražený monogram.

obal s peněženkou pro iPhone 12

Kožené pouzdro pro iPhone 12 Pro z pravé italské kůže

K výrobě kožených pouzder jsou používány ty nejlepší materiály. Základem je prémiová třísločiněná italská kůže, jež má na povrchu drobné jizvy, vrásky a barevné rozdíly – to jsou charakteristické znaky přírodní kůže. Uvnitř pouzdra se nachází plsť ze 100% ovčí vlny, která je šetrná k displeji iPhonu a zároveň jej při vysouvání a zasouvání částečně čistí.

pouzdro s peněženkou na iPhone

pouzdro pro iPhone 12 z kůže

kožený obal na iPhone 12 Pro Max

Pokud po kvalitním koženém obalu na iPhone netoužíte vy sami, možná by se ve vašem okolí našel někdo, kdo by ho ocenil. Kožené pouzdro na iPhone 12 může být velmi pěkným vánočním dárkem, který vydrží dlouhá léta.

Komentáře (0)

V tuto chvíli bez komentáře
Product added to wishlist
Product added to compare.